Tafel gemaakt van Lariks of Douglas hout
Tafels Lariks-Douglashout lengtes vanaf 200 cm

Lariks-Douglashouten tafels In diverse lengtes vanaf 200 cm Maar ook na wens op maat

€ 535,00 *
€ 335,00 *
Prijs per set

 

Aantal: 
Bestellen
Lariks-Douglashout Tafel. breedte 100 cm hoogte 78 cm en dikte 4 cm.
Lariks-Douglashouten tafels zijn onbehandeld.

Tafels zijn ook verkrijgbaar in eiken vanaf € 995,00 en in Steigerhout vanaf € 295,00 interesse, zie de bestel Eiken tafels en bestel Lariks-Douglashouten tafels.


Keukens bezorgen gratis
Tafels afhalen is gratis en bezorgen kost  € 65,00
Besteld U een keuken en een tafel dan is de bezorging geheel gratis.
 

Tafels van Douglas hout bij KeukensNodig.nl

Tafels van Douglas hout stralen veel sfeer uit. Ze staan zowel binnen als buitenshuis erg mooi. Neem bijvoorbeeld een eettafel van Douglas hout, dit geeft bijvoorbeeld uw keuken een landelijk tintje. Bij KeukensNodig.nl zijn wij gespecialiseerd in het werken met verschillende houtsoorten. Wij vervaardigen tafels van eikenhout en steigerhout, maar ook voor een tafel van Douglas hout bent u bij KeukensNodig.nl aan het juiste adres. In onze fabriek in Wierden maken wij eettafels van deze verschillende houtsoorten in diverse afmetingen. In onze webshop bestelt u gemakkelijk en snel een tafel van Douglas hout.

Tafels van topkwaliteit Douglas hout

Bij KeukensNodig.nl beschikken we over jarenlange ervaring met het werken van verschillende houtsoorten. Douglas hout heeft onbehandeld van nature al een hoge duurzaamheid. Dit betekent dat wanneer u een tafel van Douglas hout besteld op KeukensNodig.nl, dat deze gegarandeerd lang mee gaat. Wij werken alleen met houtsoorten van goede kwaliteit. Zodat wij u kwalitatief goede producten kunnen leveren. De tafels van Douglas hout zijn te bestellen in lengtes vanaf 200 cm. Maar heeft u liever een andere afmeting die niet te bestellen is in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag een tafel van Douglas hout op maat voor u. Douglas hout is een relatief goedkope houtsoort, het scheelt meer dan de helft in prijs in vergelijking met eikenhout. Toch zijn beide houtsoorten kwalitatief erg goed. De keuze tussen een tafel van Douglas hout of een tafel van eikenhout zit hem dan ook vooral in de uitstraling.

Bestel eenvoudig een tafel van Douglas hout

Op KeukensNodig.nl bestelt u eenvoudig een tafel van Douglas hout. In onze webshop kiest u makkelijk de gewenste afmeting van de Douglas houten tafel. U kunt ervoor kiezen om de tafel van Douglas hout tegen een meerprijs van 65 euro te laten bezorgen bij u thuis. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de tafel van Douglas hout gratis af te halen in onze fabriek in Wierden. Wanneer u een keuken bij KeukensNodig.nl besteld en daar een tafel van Douglas hout bij hebt besteld, dan worden beiden gratis bij u thuis geleverd. Heeft u vragen over een tafel van Douglas hout? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft u nog twijfels over een tafel en dan voornamelijk in het soort hout dat u moet kiezen en wilt u graag komen kijken zodat u precies weet wat u besteld? Dan heeft u de mogelijkheid om op afspraak langs te komen in onze winkel of magazijn.
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Keukensnodig.nl: een activiteit van HLE Home Living East