Steigerhouten keukentafel
Tafels Steigerhouten lengtes vanaf 200 cm

Steigerhouten tafels In diverse lengtes vanaf 200 cm Maar ook na wens op maat

€ 495,00 *
€ 295,00 *
Prijs per set

 

Aantal: 
Bestellen
Steigerhouten Tafel. breedte 100 cm hoogte 78 cm en dikte 4 cm.
Basis tafel is onbehandeld Steigerhout.

Tafels zijn ook verkrijgbaar in eiken vanaf
 € 995,00, interesse, zie de groep eiken tafels.

Steigerhouten tafels onbehandeld geen meerprijs,
Steigerhouten tafels behandeld met beits 
in wit of antraciet € 125,00 meerprijs.

Keukens bezorgen gratis
Tafels afhalen is gratis en bezorgen € 65,00
Besteld U een keuken en tafel dan is de bezorging geheel gratis.
 
     
1 Onbehandeld 2 Wit gebeitst 3 Grijs gebeitst
 

Steigerhouten tafel van KeukensNodig.nl

Een tafel van steigerhout geeft extra karakter aan uw woonkamer, eetkamer of keuken. Steigerhout geeft een speelse uitstraling aan uw interieur en is erg geschikt voor het vervaardigen van tafels of andere meubelen. Bij KeukensNodig.nl zijn wij ervaren in het maken van meubels van verschillende houtsoorten waaronder steigerhout. Steigerhout is oorspronkelijk vuren hout. Dit hout wordt gebruikt in de steigers in de bouw door de flexibiliteit van dit type hout. Hierdoor heeft het de naam steigerhout gekregen. Bestel eenvoudig in onze webshop een tafel van steigerhout in de afmeting die u wenst. Dan gaan wij aan de slag om voor u een mooie tafel van topkwaliteit steigerhout te maken.

Tafel van steigerhout laten behandelen

Wanneer u een tafel van steigerhout wilt bestellen bij KeukensNodig.nl, dan wordt de basistafel vervaardigd met onbehandeld steigerhout. U kunt ervoor kiezen om tegen een kleine meerprijs de tafel van steigerhout te laten behandelen. U heeft dan de keuze tussen twee verschillende soorten beits om de tafel van steigerhout te behandelen. Wij bieden in onze webshop de mogelijkheid aan om te behandelen met een witte beits of een beits in een antracietkleur. Door deze extra laag toe te voegen, wordt de tafel van steigerhout beter beschermd tegen krassen en vlekken. Hierdoor kunt u nog meer genieten van uw tafel van steigerhout en heeft u er langer plezier van.

Bestellen en bezorgen van een tafel van steigerhout

In de webshop van KeukensNodig.nl bestelt u heel eenvoudig zelf een tafel van steigerhout. U heeft in onze webwinkel de mogelijkheid om de steigerhouten tafel in verschillende afmetingen te kiezen vanaf 200 cm. Wilt u liever een tafel van steigerhout met een afmeting die hier niet tussenstaat? Neem dan contact met ons op, wij maken graag voor u een tafel van steigerhout op maat. Heeft u andere vragen over onze producten, dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze als het gaat om houten tafels of keukens. Zo kunt u bijvoorbeeld op afspraak langskomen in onze winkel of magazijn om een kijkje te nemen bij onze verschillende soorten tafels. Wij maken naast tafels van steigerhout ook mooie tafels van Douglas hout. Tegen een meerprijs van 65 euro bezorgen wij de tafel van steigerhout bij u thuis. U kunt er ook voor kiezen om de tafel op te halen in ons magazijn. Besteld u een keuken en een tafel dan is de bezorging door ons geheel gratis.
 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Keukensnodig.nl: een activiteit van HLE Home Living East