Bestel--Houten-Tafels
✓ Tafels in diverse soorten hout
✓ Behandeld of onbehandeld 
✓ Diverse lengtes verkrijgbaar
✓ Naar wens op maat
✓ Levering uitsluitend op begane grond


Weergave:
 

Houten tafel kopen | Keukensnodig.nl

De keuken wordt steeds meer een echte leef plek en er wordt veel tijd in doorgebracht. Er wordt dan ook steeds vaker gekozen voor een woonkeuken. Bij een woonkeuken hoort ook een mooie grote tafel waar u dan met z’n allen aan kunt zitten. Een houten tafel is erg populair en past eigenlijk in elke woonkeuken. Houten tafels voegen veel toe aan een ruimte en geven de keuken dan ook een prachtige uitstraling. Door te kiezen voor de juiste tafel maakt u de woonkeuken helemaal compleet. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een lange houten tafel in de woonkamer te zetten om hier koffie aan te drinken of spelletjes aan te doen. Bij Keukensnodig.nl vindt u prachtige houten tafels die perfect functioneren als eettafel, maar die ook geschikt zijn voor in de woonkamer. U kunt kiezen uit verschillende houten tafels, deze kunt u online bestellen en dat tegen de scherpste prijzen.
 

Moderne houten tafels van eiken-, douglas- en steigerhout

Bent u op zoek naar een moderne houten tafel voor in de keuken, eethoek of woonkamer? Dan bent u bij Keukensnodig.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse houten tafels van uitstekende kwaliteit. De tafels zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten. Zo kunt u kiezen voor een eikenhouten tafel, een tafel van lariks-douglashout of een steigerhouten tafel. Heeft u een houten keuken, dan kunt u de tafel perfect matchen met de keuken. Een keuken van eikenhout kan dus perfect in combinatie met een eikenhouten tafel. De tafels zijn te verkrijgen vanaf een lengte van 200cm.

Kiest u voor een eikenhouten tafel van Keukensnodig.nl, dan is het mogelijk om deze onbehandeld of behandeld te bestellen. Zo kunt u het eikenhout laten behandelen met olie, dit kan ook weer op verschillende manieren worden toegepast op de tafel. Zo kunt u kiezen voor een oud look met olie, een olijfgroene olie, white olie of een smoke olie. Al deze soorten olie geven een eigen unieke uitstraling aan de eikenhouten tafel. Bij een steigerhouten tafel kunt u ook kiezen voor diverse afwerkingen, zoals wit gebeitst en grijs gebeitst. Zo kunt u de houten tafel helemaal naar smaak af laten werken, zodat deze perfect in het interieur past.
 

Uitstekende kwaliteit tafels en een topservice        

Bij Keukensnodig.nl vindt u diverse houten tafels die u eenvoudig online kunt bestellen. Kies voor een steigerhouten tafel, een eikenhouten tafel of ga voor een tafel van douglashout. De tafels zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen, kunt u de juiste afmeting er niet tussen vinden, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies op maat en bespreken met u de mogelijkheden. U kunt ook op afspraak bij ons langskomen om duidelijk uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen. Bekijk nu ons mooie aanbod houten tafels, bestel deze online en laat hem gratis bij u thuis bezorgen!
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Keukensnodig.nl: een activiteit van HLE Home Living East